Időpont ellenőrzés


Árak:

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ, HA MÉG NEM TUDOD PONTOSAN, H MIKOR JÖNNÉL, DE AZT IGEN, H HÁNY ÓRÁT TÖLTENÉL EL, AKKOR KÉRLEK, ANNAK MEGFELELŐ ÖSSZEGET FIZESD BE, -regisztráció után-MAJD KÜLDJ SMS/VIBER ÜZENETET, ÉS HA VAN SZABAD IDŐPONT BEUGORHATSZ.

MINIMUN FOGLALÁSI DÍJ 6 EZER FT. Ezért 2 órát vehetsz igénybe, DE 2 ÉS FÉL ÓRA LESZ LEFOGLALVA A TAKARÍTÁSI IDŐ MIATT. EZÉRT HIÁBA LÁTSZ A 2 FOGLALÁS KÖZÖTT 2 ÓRÁT, CSAK MÁSFÉL ÓRA A SZABAD FELHASZNÁLHATÓ IDŐ. Ha legalább másfél óra van 2 foglalt időpont között, és neked az kellene, akkor az foglalható ugyanúgy az alapdíjért, 6 ezer forintért (ekkor 1 óra áll rendelkezésedre a fél órás takarítás miatt).

A 2 ÓRÁT NEM MUSZÁJ KITÖLTENED, KÉSŐBB IS ÉRKEZHETSZ, ELŐBB IS TÁVOZHATSZ.

A foglalt időd lejárta után fél órát a takarításra a program automatikusan kijelöl.

Érkezést, távozást mindig jelezd!!( SMS, viber ) HA EZ ELMARAD, LEGKÖZELEBB 1000 FORINTAL TÖBBET KELL FIZETNED.

2 óra
6 ezer
3 óra
7 ezer
4 óra
8 ezer
+ óra
+1 ezer
14 óra az 18 ezer, ugyanúgy mint a:
24 óra
18 ezer

Leghosszabb foglalható időpont ( előzetes egyeztetés nélkül) 48 óra, 36 ezer helyett: 30 ezerért. Ha hosszabb időre kell a lakás, előzetes megbeszélés szükséges.

Ezért, ha NAPPALOS( 2 óra 6 ezer) óradíjhoz kapcsolhatóan foglalsz, és eléred a 14 órát,akkor maradhatsz "ingyen" még 10 órát. Ha ezt szeretnéd, azt jelezd!

/PL: reggel 08:00 ra jönnétek, este 22:00 ig. A befizetett 18 ezerért ott maradhattok másnap reggel 08:00-ig./

ÉJSZAKÁS ÁR: ESTE 21:00 TŐL, MÁSNAP 08:00 IG: 10 EZER FORINT.

MIVEL AZ ÉJSZAKAI TAKARITÁS NEM IGAZÁN MEGOLDHATÓ, EZÉRT ESTE 18:00 ÉS 21:00 KÖZÖTT IS 10 EZER FORINT AZ ÁR.DE!! HA ESTE 18:00-TÓL MÁSNAP 08:00 IG FOGLALSZ, AKKOR 13 EZRET ( ÉJSZAKAI ÁR, PLUSZ 3 ÓRA) KELL FIZETNED.

Amit tudnod kell:

IDŐPONTOT CSAK A PÉNZ BEÉRKEZÉSE UTÁN TARTUNK FENN (új vendégnek) !!

Kedves vendégem, kérlek, csak akkor fizess, ha a szabályokat átolvastad, mivel :A PÉNZ BEFIZETÉSÉVEL, ELISMERED ÉS NYUGTÁZOD , HOGY A LAKÁS HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS SZABÁLYOKAT ELOLVASTAD, MEGÉRTETTED, ÉS BETARTOD.

A foglalás regisztrációhoz kötött. – a szabad időpontokról előzetesen tájékozódhatsz, így gondosan megtervezheted ittlétedet – mindenképpen ezt a vendégkört preferáljuk. Regisztráció után on-line tudsz foglalni, és választhatsz az utalás, vagy a személyes befizetés között egy CIB Bank fiókba, akkor az üzemeltetővel sem kell találkoznod (egy széfből, kód segítségével önállóan juthatsz a lakáskulcshoz, amit időd lejártával a postaládába dobsz).

Lehetőséged van készpénzes fizetésre is abban az időszakban, amikor a banki utalások, nyitva tartások miatt ezt bankon keresztül megtenni nem tudod. Ez azonban +5 ezer forint kiszállási díjat von maga után (tudom, hogy szívesen akár házhoz is hoznád, de nem szeretném a magán szférát az üzlettel keverni). Amennyiben mindez Számodra megfelelő, a regisztráció és időpont foglalása után, kérlek, hívj fel a 06-70-246 8220 számon és megbeszélhetjük, hogy hol, mikor adod át a pénzt.

Megelőlegezett bizalommal jöhetsz – mehetsz, ha az első foglalási alkalom mindkettőnk számára megfelelőnek bizonyult – számodra megfelelt a lakás, nekünk pedig a vele való bánásmódod.(legközelebbi alkalommal már hagyhatod a pénzt a pulton).

Amire szükséged van az utaláshoz, VAGY A CIB BANKFIÓKBAN SZEMÉLYESEN IS BEFIZETHETED, NEM KÉRNEK IRATOKAT TUDOMÁSOM SZERINT!!!!

Acélvári Vera Cib bank: 11101002-75516250-33000005

KÉRLEK A KÖZLEMÉNY, MEGJEGYZÉS ROVATBA IRD BELE A KÉRT IDŐPONTOT, HOGY BE TUDJALAK AZONOSITANI!!!

Amint a pénzed beérkezik, küldünk e-mailt a szükséges információkkal: pontos cím, hogy találsz oda, és a kódot a széfhez.

Lemondási feltételek: ha 24 órán kívül jelzed, nem tartasz igényt bármely okból a neked fenntartott időpontra, akkor nem tartozol semmivel. Ha 24 órán belül, akkor a foglalt időpont fele (50%) után járó díjat kell megfizetned. Abban az esetben, ha lemondást nem sikerül jelezned, akkor az adott foglalás teljes díjának kifizetése után tartunk fel neked újra időpontot.